Web Business Solutions vas poziva da se prijavite na besplatnu radionicu na temu:

Kako iskoristiti internet za unapređenje poslovanja?

 

Poslovanje se seli na internet! To više nije predviđanje, već proces koji uveliko traje i svi pokušavaju da se dobro pozicioniraju u svojoj oblasti poslovanja. Nemojte ignorisati mogućnosti za unapređenje poslovanja koje vam pruža intenet. Preko društvenih mreža ili preko internet pretrage desetine hiljada vaših potencijalnih klijenata su svakodnevno na internetu. On nije mesto za laku zabavu, već mesto gde se informišemo, povezujemo i kupujemo.

Bilo da do sada niste imali web sajt ili ga imate, ali mislite da vam ne donosi dovoljno, naša radionica će vam pomoći da izgradite sebi mesto na moćnom internet tržištu.

 internet biznis

O čemu ćemo govoriti?

   Koje mogućnost vam pruža nastup na internetu?

Poslovati preko interneta je brže i jeftinije. Lakše i konkretnije ćete doći do svojih klijenata. Internet nema granice, pa će vaš biznis prerasti lokalne okvire.

   Zašto je NEOPHODNO imati dobar web sajt?

Ovo je prvi korak i web sajt je mesto gde ćete se predstaviti novim klijentima.

   Šta je to optimizacija sajtova i kako će vam ona doneti nove klijente?

Ljudi na internetu svakodnevno traže upravo ono što vi nudite, ali ne nailaze na vas. Dobro optimizovan sajt će to promeniti tako što će na vaš sajt da dovede baš one ljude koji su vaša ciljna grupa. Ostalo je na vama i zavisi od kvaliteta vašeg proizvoda ili usluge.

   Ima li vas na društvenim mrežama?

Zahvaljujući društvenim mrežama, možete ostvariti izvanredan kontak sa bivšim, sadašnjim i budućim klijentima. Potrebno je strateški nastupati na društvenim mrežama i kreirati pozitivnu sliku o vašem biznisu.

   Da li su reklame na internetu najbolje?

Ako gledate odnos uloženog i vraćenog, reklamiranje na internetu je neuporedivo bolje od oglašavanju u tradicionalnim medijima, ili putem flajera, postera i tako dalje. Za mnogo manje novca, mnogo bolje ćete usmeriti svoju reklamu ka ciljnoj grupi, a ne ka nepoznatom auditorijumu.

   Kako ćete kroz integrisani internet nastup podići svoje poslovanje na novi nivo?

Integrisani internet nastup je sinhronizovana akcija na više različitih polja, uključivši kreiranje sajta, prepoznatljiv izgled i kvalitetan sadržaj, kao i nastup na društvenim mrežama, te kontakt sa potencijalnim klijentima. Ovakav nastup garantuje uspeh.

 internet biznis

Radionica će se održati 15. novembra 2014. godine sa početkom u 11 časova.

Za sva pitanja i prijavu učešće se možete prijaviti do 10. novembra, na e-mail slavko.pejovic@optimizacijasajtova.rs ili na broj telefona +381 62/844-89-67. Broj mesta je ograničen.

Naša adresa je Visokog Stevana 21/2, Beograd.