Ukoliko Vaša kompanija, firma, preduzeće, odnosno ukoliko vaše poslovanje nije na internetu, vi ne postojite! Danas su na internetu prisutni milioni ljudi i organizacija. Ukoliko još uvek nemate svoj Web sajt a želite da vaše poslovanje podignete na viši nivo, odnosno da ga unapredite, pravo je vreme za web prezentaciju. Usluge koje nudimo kada je izrada sajtova u pitanju, omogućiče Vam da budete u korak sa svetom a uvek korak ispred vaše konkurencije.

Izrada sajtova

Ukoliko je Vaša želja da za Vas čuje cela Srbija, Balkan, Evropa ili celi svet, izrada sajta je ono što Vam predlažemo. Nudimo brzu i kvalitetnu izradu modernih web sajtova po povoljnim uslovima i cenama.

Izrada sajtova i česte greške

Izrada sajtova nema smisla ukoliko Vaši sajtovi nemaju jasno definisanu strategiju. Šta se podrazumeva pod strategijom? Strategija, pored prodajnih mora obuhvatati i stvari vezane za ciljne grupe vaših kupaca. Postavite sebi pitanje ko je to vaš mogući posetilac sajta.Takođe, definišite i grupu koja sigurno neće posećivati Vašu internet prezentaciju. Možda i najbitnije pitanje jeste da li se sajtom žele postići kratkoročni ili dugoročni efekti? Ukoliko sebi ne postavite ova pitanja,i najvažnije ukoliko ne znate odgovore na njih, onda izrada sajtova nema smisla i predstvalja gubitak vaših sredstava.

Izrada sajtova -Zašto je bitno imati dobar web sajt?

 • Ako imate dobar web sajt, to je odličan način za promovisanje vašeg poslovanja
 • Nebitno da li je praznik, ili da ne radite, vaš sajt je stalno prisutan. Ukoliko posedujete internet prodavnicu, vaši klijenti će kupovati bez obzira na vaše radno vreme.
 • Dobar sajt deluje i na vaše poslovanje i samim tim ga čini profesionalnijim u odnosu na vašu konkurenciju.
 • Izrada dobrog sajta je povoljnija nego iznajmljivanje prostora.
 • Dobar web sajt omogućava dvosmernu komunikaciju, odnosno daje Vam mogućnost da komunicirate sa vašim klijentima kroz upitnike, ankete na osnovu koji možete dražati korak sa njihovim očekivanjima.

Web Business Solutions i izrada sajtova

Ono što je odlika WBS-a je to što odlično prepoznajemo koji je tip prezentacije potreban našem potencijalnom klijentu. Svojim iskustvom i profesionalnošću podižemo Vaše poslovanje na viši nivo. U našoj ponudi izrade sajtova  nalaze se :

  1. Izrada web prezentacija – creator CMS
  2. Izrada web prezentacija – wordpress
  3. Izrada sajtova – internet portali
  4. Izrada sajtova – web prodavnice
  5. Izrada sajtova sa posebnim zahtevima

Za besplatnu procenu izrade sajtova, odnosno za informacije vezane za vreme i cenu izrade sajtova molimo Vas da popunite polja koja se nalaze ovde.

Izrada sajtova

                                                                                                                                                                                                 Autor: Slavko Pejovic