Izrada sajtova za internet portale

Web portali

izrada sajtova

Web portal predstavlja mesto gde zajednicki funkcionišu različiti programi i različite aplikacije. Osnovna razlika u odnosu na klasičnu web prezentaciju je mnoštvo korisnih informacija iz razlicitih izvora, veliki broj servisnih dodataka kao i internu pretragu vesti ili  sadržaja. Brojni su personalizovani portali gde je za pristup neophodna registracija. Iz obilja informacija korisnici najčešce mogu  organizovati svoj lični interface i odabrati njima zanimljiv sadržaj. Najčešce sadrže gomilu linkova ka celovitim vestima i na taj način omogucuju svojim posetiocima lako i brzo pretraživanje raznolikih tema.

Zašto internet portali?

Kako smo danas bombardovani sa svih strana najrazlicitijim informacijama, često nepotrebnim i neželjenim, nametnula se ideja formiranja jednog mesta odakle bi se vršila filtracija dostupnog sadržaja. Vremenom su portali postali toliko popularni da je održavanje prosečnog postao zahtevan i unosan biznis.  Dodavanjem usluga besplatnog maila, četovanja ili preuzimanja određenih datoteka je prepoznato kod velikog broja posetioca te je u današnjem momentu sve veći broj aktivnih web portala. E sad, kako raste broj posetioca, a i registrovanih članova, otvara se mogućnost i prezentacije prikrivenog reklamnog sadžaja kroz portale koji će na nenametljiv način probati da zainteresuju posetioce kroz promovisanje odredenih kompanija ili proizvoda i usluga.

Izrada sajtova za web portale u firmi WBS

Za web portal je od ključne važnosti velika posećenost i dobro rangiranje na organskim pretragama. Sam proces izrade i optimizacije sajtova ovakvog tipa je izuzetno složen i zahtevan posao što zbog obimne konkurencije što zbog širokog nivoa fraza za koje treba odraditi optimizaciju sajtova.  Naš tim stručnjaka vam nudi profesionalnu pomoć u kreiranju i organizaciji vašeg internet portala kako bi na kraju postigli cilj a to je  dobra posećenost. Nephodno je formirati pregledan i koncizan sadržaj, dizajnerski postići vizuelnu dopadljivost a ujedno tematski biti usmeren i kvalitetan kako bi se održao broj interesenata i posetioca. U našoj ponudi su razliciti moduli u zavisnosti od vaših potreba i zahteva a osnovni elementi naših paketa za izradu sajtova za web portale su:

– Neograniceno dodavanje strana i sadržaja,
– Formiranje foto/video galerija
– Newsletter sistem +dodavanje novih lista
– Sistem za ažuriranje vesti
– Sprovođenje anketa
– Baner menadžment

Kroz kombinaciju ovih paketa ćete moći da organizujete svoj web portal na najednostavniji moguci način, raditi ažuriranje sadržaja u realnom vremenu a ujedno zadovoljiti sve aspekte dobre optimizacije sajtova i vizuelnog izgleda.

Izrad sajtova portal