Izrada sajtova u modulu WEB Shop

Izrada sajtova store

Ako je vaš delokrug poslovanja povezan sa online prodajom mi vam preporučujemo paket WEB Shop. U okviru samog paketa ćete naći brojne napredne mogućnosti koje će vam pomoći kod izrade sajtova ovakvog tipa. Imate opciju dodavanja neograničenog broja kategorija, različitih brendova, proizvoda…i sl. Na sličan način ćete moći da organizujete akcije i da ih izdvajate kao posebnu ponudu kao i proizvode iz kategorije “najopopularniji”. Sve akcijske cene i različite popuste će sistem računati automatski umesto vas.

Napredno definisanje proizvoda

Svaki od proizvoda u ponudi ćete moći označavati kroz više filtera kao na primer: uskoro u prodaju, nema na stanju, ograničen broj itd. Automatski će se po zahtevu formirati liste po različitim kriterijumima pretrage od najskupljih ili pak od najnovijih artikala. Za unos i kontrolu je organizovan administracijski panel sa kojim se postiže potpuna transparentnost sadržaja i administriranje zahteva korisnika sajta.

Prijave korisnika i plaćanja

U toku prve faze implementacije sistema nije dozvoljena opcija registracije korisnika i formiranje profila, ali je za to svakako ostavljena mogućnost i isti se prave u završnoj fazi izrade sajtova. Podaci svih korisnika sistema će se unositi prilikom svake kupovine kroz unapred definisan šablon na samoj stranici. Po potvrđivanju izabrane kupovine ili samog odabira grupe proizvoda kupac bira način dostave i plaćanje, bilo da je to plaćanje uplatnicom ili pouzećem, generisaće se uplatnica za koju opet postoje mogućnosti da se pošalje na mail kupca ili šta slično.
Sistem predviđa i opcije “Pokloni prijatelju” ili dodatno upisivanje zahteva ako su u pitanju personalizovani proizvodi kao na primer natpisi na majcama ili recimo  gravure nakita.

Optimizacija izrade sajtova

Posebno naglašavamo da je glavna karakteristika svih naših CMS paketa pa tako i modula WEB Shop prilagodljivost za kvalitetnu SEO optimizaciju. Kroz izradu sajtova možemo definisati parametre svake stranice ponaosob (title, description, keyword tag…) i na taj način naš gotov proizvod postaje interesantan za internet tražilice na one fraze koje su iz delokruga poslovanja. Ne treba posebno naglašavati da je dobra optimizacija kod izrade sajtova ključna za uspešno poslovanje a specifično za  WebShop čak i od krucijalnog interesa.

izrada sajtova shop

Budite uspešni u počinjanju internet prodaje koristeći naš CMS Creator WEB Shop.