Danas je zaista jednostavno imati web sajt što je za firme jedna od najbitnijih stvari koja ih povezuje sa potencijalnim korisnicima njihovih usluga. Međutim imati sajt nije jedino o čemu treba da razmišljate. Morate oprezno i promišljeno prići zadatku koji se tiče razvoja Vašeg online identiteta na osnovu kojeg možete maksimalno iskoristiti sve prednosti modernih medija i telekomunikacija. Pomočičemo Vam da definišete cilj Vašeg web sajta i izneti predloge kako da unapredite Vaše poslovanje.

Web Business Solutions nudi uslugu razvoja Vašeg web sajta putem:

  • Društvenih mreža
  • Android aplikacija
  • Redizajna postojećeg sajta
  • Unapređenja CMS-a
  • Dokonceptualizacije

Razvoj sajtova putem društvenih mreža

Društvene mreže su danas jedan od najpopularnijih načina komunikacije preko interneta. Toliko su popularne da u sve većoj meri menjaju upotrebu mejlova. Veliki broj firmi ne uviđa moćnu alatku u vidu Facebook-a ali i ne razume njegove prednosti kao i prednosti ostalih društvenih mreža kao na primer Twitter-a. Facebook broji preko 500.000.000 aktivnih korisnika, Twitter nekoliko miliona dok se recimo na YouTube-u svakog dana pregleda više od dve milijarde video klipova. Naše iskustvo i znanje,na polju razvoja Vašeg sajta putem društvenih mreža, rezultira povećanju vaše ciljne grupe potrošača/korisnika.

Razvoj sajtova preko android aplikacija

Pojava pametnih telefona dovela je do toga da je danas komunikacija moguća u svakom trenutku putem sms-a, pozivom,video komunikacijom i dr. Veliki broj pametnih telefona funkcioniše na android operativnom sistemu što omogućuje znatno lakšu, bržu komunikaciju i poslovanje za razliku od tradicionalnog načina pomoću desktop računara. WBS nudi uslugu razvoja android aplikacija za domaća i strana tržišta. Naši visoko obrazovani i stručni zaposleni ispuniče Vaše zahteve. Danas na tržištu postoji more ponuda koje se tiču izrade android aplikacija ali smo sigurni,na osnovu dosadašnjeg iskustva i komentara naših klijenata, da je naša ponuda povoljna i veoma kvalitetna!  Posedujete web sajt i želite da za isti razvijete aplikaciju? Potrebno je samo da nas kontaktirate!

SocialNetworkIcons

Autor: Slavko Pejovic