Reklamiranje sajtova je danas jako popularno u skladu s porstom konkurenata na internetu. Ukoliko imate ili pokrećete sopstveni biznis, sigurno je da ste upoznati sa činjenicom koliko je bitno da vaš sajt bude na prvoj stranici Google-a, odnosno na prvom mestu.

Reklamiranje sajtova – Search Engine Marketing

Nova vrsta oglašavanja, tj reklamiranja sajtova jeste SEM – Search Engine Marketing . Kod ove vrste reklamiranja, plaćanje za reklamu vrši se po kliku. SEM se odnosi isključivo na Google već i na ostale pretraživače i mreže koje služe za oglašavanje na internetu. Sigurno ste čuli za Adwords oglašavanje, tj reklamiranje Vašeg sajta putem Google-a.

Ono što karakteriše poslovanje Web Business Solutions-a jeste to što pažljivo analiziramo potrebe naših klijenata na osnovu čega definišemo ciljnu grupu koja traži Vaš web sajt, proizvode ili usluge. Smatramo da je osnova svega najbitniji deo. Odskočna daska Vašeg poslovanja upravo je temelj Vašeg marketinga. Na samom početku postavite ciljeve, dinamično krenite u njihovu realiziciju i uspeh je zagarantovan!

Naše usluge reklamiranja Vašeg web sajta obuhvataju :

  • Google oglašavanje
  • Facebook oglašavanje
  • PR tekstove
  • Baneri
  • SEO

Google oglašavanje

Reklamiranje preko Googla je najbolji i najbrži način da predstavite svoju firmu i vaše usluge. Vi birate ključne reči za koje želite da budete lider na Google pretraživaču, sami birate cenu koju želite da platite po kliku i sami sebi kontrolišete bužet. Više o Google oglašavanju pogledajte ovde.

Facebook oglašavanje

Danas je jasno da Facebook više nije samo mesto gde se prijatelji dopisuju ili razmjenjuju poruke, već vrlo moćan marketinški kanal.Facebook oglasi se prikazuju na profilima korisnika, grupama i fan stranicama.Više o Facebook oglašavanju pogledajte ovde.

PR tekstovi

Pisanje PR tekstova je odlično rešenje i put da se za jako kratko vreme sazna za Vaše poslovanje. Rigorozna selekcija za objavljivanje tekstova, koje pišu naši najbolji stručnjaci iz oblasti optimizacije sajtova garantuju Vaš uspeh. Ukoliko želite da saznate prednosti ovog vida reklamiranja pogledajte stranicu PR tekstovi.

 Autor: Slavko Pejovic